Telefoonnummer:
0204821523
Telefoonnummer: 0204821523

Medewerkers

H.J.A. Mulder

H.J.A. Mulder
huisarts

Opleiding geneeskunde aan de Vrije Universiteit. artsenexamen in 1984. Hierna een jaar bij de chirurgie gewerkt. In 1987 huisartsdiploma. Sinds 1990 gevestigd in Landsmeer. Sinds 1998 huisarts opleider bij de Vrije Universiteit. 

Als u uw ziekte/ probleem begrijpt, kunt er beter mee omgaan. Mijn streven is u zo goed en zo eenvoudig mogelijk dit uit te leggen. Hierbij maak ik vaak een tekening. Om de gegeven informatie nog te kunnen nalezen, zal ik u in voorkomende gevallen een patientenbrief meegeven. Deze staan ook op de website Thuisarts.nl. Voor een consult is 15 minuten de tijd zodat er wat meer rust is in het consult Van beide kanten.

Naomi van Ingen

Naomi van Ingen
doktersassistente

Doktersassistente , heeft ook haar stages gedaan in Landsmeer.

 

Marianne Willemsen

Marianne Willemsen
doktersassistente

Zij is verpleegkundige, werkzaam geweest op CCU en Hypertensiepoli AMC. Werkt in de praktijk ook als POH ouderenzorg. Op maandag werkt zij als doktersassistente.

Daniƫlle Lettinga

Daniƫlle Lettinga
praktijkondersteuner

Doktersassistente. Heeft de opleiding gevolgd bij de Hoge school van Holland in Alkmaar tot praktijkondersteuner. Zij werkt hier al jaren bij de begeleiding van Hart en Vaatziekten, Diabetes Mellitus en Astma en Copd. ook kan zij ondersteunen met stoppen met roken. Zij werkt op maandagmiddag en woensdag de hele dag.

Marianne Willemsen

Marianne Willemsen
doktersassistente- ouderenzorg

Verpleegkundige. Gewerkt op de hartbewaking, later in het AMC op de hoge bloeddruk polikliniek van dr van Monfrans. Hierna jaren gewerkt als doktersassistente in de praktijk. Het accent van haar werkzaamheden ligt nu meer bij de ouderenzorg.

Martje van Giffen

Martje van Giffen
praktijkondersteuner GGZ

Hanneke heeft een jarenlange ervaring in de GGZ . Met de invoering van de nieuwe Geestelijke Gezondheids Zorgwet zijn de voorwaarden veranderd voor de verwijzing en vergoeding naar een GZ psycholoog (gespecialiseerde) . Zij hoopt dit te kunnen invullen. Zij is iedere donderdag middag aanwezig op de praktijk.

Zij is Sociaal psychiatrisch verpleegkundige. Heeft zich ontwikkeld via vele trainingen via de RINO opleiding. Zij werkt ook bij het FACT team en Arkin.

Aukje Tempelaar

Aukje Tempelaar
Huisarts

Aukje Tempelaar  werkt op vrijdag in de praktijk. Zij heeft hier het derde jaar van haar opleiding gedaan in 2013.

Jos Bekaert

Jos Bekaert
Huisarts in opleiding

Jos is afgestudeerd Geneeskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam in 2014. Hierna heeft hij ruim 1,5 jaar in de kinder- en jeugdpsychiatrie gewerkt. Hij is nu in zijn laatste jaar van de huisartsenopleiding. Hij vindt het belangrijk om samen met de patiënt het beleid uit te stippelen ( shared decision )

Contact

Spoednummer 0204826663
 

H.J.A. Mulder huisarts Landsmeer

Fuutstraat 2 a
1121 bn LANDSMEER
Telefoon:
0204821523
Receptenlijn:
0204821523 toets 2
Fax:
0204822685
:
huisartsmulderlandsmeer.nl
Routebeschrijving >